mandag 6. juni 2011

Vientiane

Det er 5.juni og vi skal utforske Vientiane, hovedstaden i Laos. Planen er først morgenmarkedet, for deretter å finne et badeland for gutta.

Været er veldig skiftende. Det har regnet i hele natt, og er rimelig grått for øyeblikket. Varmen er det ikke noe å si på.

Markedet var fylt opp med alt fra elektriske artikler og klær til hårvask med massage. Det er fortsatt tidlig for oss å kjøpe noe særlig, men litt småtteri til gutta blir det fort.

Badelandet var under ombygging og tomt for vann:( så skuffelsen ble stor. Vi endte i stede opp på en lekeplass slik at gutta fikk løpt fra seg.

Planen er å komme seg videre fra Vientiane med en gang visumet til Vietnam er i boks. Problemet er bare at det må ordnes her i hovedstaden eller et par andre steder i landet som ikke ligger på vår reiserute.

Den andre utfordringen er at visum kun lages på ukedager, og vi ankom på lørdag. Vi kan tidligst få laget visum I morgen.

Det har blitt kveld og vi sitter under tak mens det tordner og lyner. Veiene tar knapt unna alt vannet som faller ned...

-------------------------------
Sent from my BlackBerry® smartphone provided by Trigcom - www.trigcom.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar