lørdag 18. juni 2011

Den store prøve dagen

Det er i dag den siste lørdagen i ferien, og på tide med litt shopping.

Dagen før vi reiste til Cat Ba Island bestilte vi litt tøy fra en skredder i byen. Det er nå på tide å se og prøve resultatet. Vi har fortsatt et par dager på å få resultatet perfekt. Klærne må bare testes:)

Vi oppsøkte vår fantastiske Café Joma for frokost. Sandwich, Bagle, BLT, Americano, Latte og Hot Chocolate mmm:)

Vi tok en taxi runde rundt i byen, og sjekket ut et par kjøpesenter. Her finnes det alt i fra dyre kjente merker til fake på gata. De dyre kjøpesentrene ligger på samme pris som i Norge, så der er det ingen vits å bruke tiden.

Etter lunsj setter vi kursen mot skredderen. Vi kjøper en liten leke til gutta, slik at det er mulig å prøve i ro og fred. Veldig spente starter vi å prøve dresser og kjoler. Det gjennstår litt før vi er helt fornøyde, men arbeidet er bra. Det er ikke mye som må endres, men litt her og der så stikker vi tilbake i morgen.

Legger tilslutt ved et bilde av gatene her nede. Det kjøres på kryss og tvers og I alle rettninger. Det er med livet som innsats vi krysser gatene her nede.

-------------------------------
Sent from my BlackBerry® smartphone provided by Trigcom - www.trigcom.no

2 kommentarer:

  1. Hei,

    Så gøy å se dere her på bloggen! Dere så jo så snasne ut i de nye klærne!
    Gleder oss til dere er hjemme igjen, det har jo skjedd litt her siden dere dro:-) Hils familien og kos dere masse de siste dagene!
    Guttene her hilser også!

    Klem Beate

    SvarSlett
  2. :) takk Beate...

    Nå gjette det vilt her...men har landet på enten sånn eller sånn;)
    Vi får ta en middag når vi er hjemme igjen!

    Stor klem

    SvarSlett