torsdag 9. juni 2011

Hanoi city

Ankom omsider Hanoi litt før kl 16 i dag. Litt lengre reisetid enn vi hadde blitt informert om, men gutta sov heldigvis litt der vi satt på kryss og tvers.

Hadde på forhånd fått tips om å ta en av de grønne taxiene fra busstasjonen, men der sto det kun hvite. Oppdaget raskt at takstameteret der ikke stemte helt med virkeligheten mtp meter måleren. Turen kostet nok det dobbelte av hva den skulle. Men det er lite å gjøre med det når policien til "de hvite" taxiene er slik. I morgen finner vi nok en grønn.

Etter noen lange dager med mye reising valgte vi i dag å spise et sted de hadde "kjent" mat. Det er ikke alltid like enkelt å få tre små til å spise den maten med de smakene de har her nede. Ofte er maten sterk, eller smaker veldig anderledes enn hjemme. Og det er alltid èn som "ikke liker". For å slippe den diskusjonen ble det pizza:) med eplepai og vaniljeis til dessert.

Hanoi virker så langt som en veldig "busy" by med mye liv og røre. Vi har tatt inn i gamlebyen, hvor det er trange gater med små butikker, barer, frisører, spa, spisesteder +++ tett i tett i gater på kryss og tvers. Litt retningssans er greit dersom man skal finne tilbake til der man bor:)

-------------------------------
Sent from my BlackBerry® smartphone provided by Trigcom - www.trigcom.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar