torsdag 16. juni 2011

Båttur

I dag, onsdag 15.juni, er det på tide med en utflykt. Vi ble hentet med minibuss kl 07:45 for deretter å dra til havna. Der ventet båten og mannskapet på tre unge menn som skulle ta oss rundt på sightsing.

Første stopp var kajakk padling, hvor vi fikk tildelt hver vår kajakk. Det ble 1 time fri padling rundt omkring blandt flytende landsbyer og små øyer som stikker opp over alt.

Etter padlingen ble vi fraktet til et nytt sted hvor vi ankret opp og kunne svømme fritt omkring. Det var også muligheter for å svømme inn til noen fantastiske små strender. Mico og Tiliam brukte mye av tiden til å stupe fra taket av båten. De har for lengst passert sin mor i akrobatiske utførelser.

Etter badingen kjørte båten oss videre til et nytt sted hvor vi ankret opp og ble servert lunsj ombord på båten. Utrolig hva de tre guttene hadde klart å laget i løpet av den tiden vi hadde vært på tur. Det ble servert ris, fisk, skallldyr og ulike mikser av grønnsaker og frukt.

Etter lunsj dro båten videre til den fantastiske grotten, Hang Dau Go Cave. Vi gikk først opp x-antall trapper før vi gikk inn i grotten som deretter tok oss langt inn og nedover i fjellet. Utrolige fargekombinasjoner og formasjoner, som innemellom ble opplyst av dagslyset som kom inn fra ulike åpninger.

Siste stopp på turen var Monkey Island. Det lever ca 35 apekatter på denne øya, av en rase(Langur) det kun finnes 65 av i verden(tall fra 2009). For å ta en runde å lete etter apekattene blir det mye klatring, så jeg og Aleo blir ved stranden og bader.

Det er ikke enkelt å finne apekattene, så etter en stund kommer Jan og gutta tilbake. Like før vi forlater øya dukker det opp 5 apekatter ved siden av restauranten. De går igjennom søpla og drikker det som måtte være igjen I øl og brus boksene:)

Litt etter kl 17 er vi tilbake på hotellet hvor det er på tide med en dusj før middag!

-------------------------------
Sent from my BlackBerry® smartphone provided by Trigcom - www.trigcom.no

1 kommentar:

  1. Høres ut som dere har det kjempe fint. Kos dere masse den siste tiden. Hilsen fra Fredrikstad Jens

    SvarSlett