torsdag 16. juni 2011

Avslapping

Etter mye reising, lange bussturer, sene ankomster og tidlige morgener er det utrolig deilig å bare kunne sove lenge, slappe av og bare nyte ferien.

Vi planlegger en dags tur ut til Monkey Island, Halong Bay nasjonalpark, snorkling og diverse, men tar en dag til på stranda først. Guttene er som noen fisker i vannet og det er utrolig deilig å ha fredelige dager hvor ingen krangler.

Det eneste som til tider kan være utfordrende er måltidene. Spesielt dersom man må sitte å vente. Venting og barn er en heller dårlig kombinasjon. Vi sjonglerer derfor mellom å ha med et reise-stigespill, uno eller figurer som vi spiller stein saks papir med.

Vi har funnet oss en fast frokost café, hvor vi slipper å spise ris eller nudler til frokost. Etter noen uker med ris tre til fire ganger om dagen beggynner man å gå lei. Da er det veldig greit med Green Mango Restaurant, hvor vi både får pannekaker, fruktfat med musli og yoghurt, sandwicher eller mye annet godt.

Etter frokost settes kursen mot stranda, hvor det i dag er veldig store bølger. Det stopper uansett ikke guttene fra å bade. Mico og Tiliam har skjønt at dersom man stuper inn i en bølge som allerede har slått, så kommer de nogenlunde greit ut på den andre siden. Aleo er litt mer reservert og liker best å henge på ryggen til pappa.


-------------------------------
Sent from my BlackBerry® smartphone provided by Trigcom - www.trigcom.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar