fredag 3. juni 2011

Destinasjon Nagapali Beach

Det er tidlig morgen og sola er på vei opp. Vi skal komme oss til Yangon Airport for å fly til Nagapali Beach. Etter å ha testet veiene her nede er det helt klart at på enkelte strekninger er vi avhengige av å fly.

På grunn av sanksjoner mot landet finnes det blant annet ikke minibanker, eller banker som godtar utenlandske bankkort. Vi har derfor på forhånd tatt ut dollar for å veksle inn i lokal valutta. Vi visste vi ville få problemer med å veksle dersom sedlene var av serienr AB eller CB, men at sedlene burde være helt nye hadde vi liten kunnskap om. Det skal ikke være en brett eller antydning til slitasje på seddelen. Så nå krysser vi bare fingrene for at vi har nok strøkne sedler til å komme oss rundt. For her er de ekstremt nøye.

Etter innsjekk traff vi Karl Freddy, en nordmann vi tidligere møtte på ambassaden da vi søkte visum. Han er bosatt i Thailand, og skal nå starte business i Nagapali Beach. For å kunne få de tillatelser som kreves, samt godkjenninger etc er det greit å alliere seg med en eller flere lokale. Han reiser derfor rundt sammen med to lokale. Vi blir enige med de om å sjekke ut det stedet de skal bo, siden vi ikke har booket på forhånd.

Det viser seg etterhvert at vi uansett ikke hadde særlig med valg. Det er kun to steder som er åpne, siden vi kommer utenom sesongen.

Vi har derfor 2 km med fantastisk sandstrand så og si for oss selv. Skulle dette fortsette slik så blir de tre dagene her helt fantastisk.

-------------------------------
Sent from my BlackBerry® smartphone provided by Trigcom - www.trigcom.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar