torsdag 16. juni 2011

Badedag

Det har blitt mandag 13.juni og planen er å spise frokost for så å komme oss til stranda. Det regner lett, men temperaturen er upåklagelig. Det blir pannekaker, omelett og speilegg til frokost før kursen settes mot stranda.

På vei til stranda møter vi to damer vi kom i prat med på stranda i går. De bor i en av bungalovene og anbefalte oss stedet. Nå viser det seg at den ene tok en av de ansatte på fersken i å rote gjennom sakene hennes inne i bungaloven. Han hadde gått inn fra baksiden, gjennom vinduet. Hun skulle bare inn for å hente penger til solsenga, da hun tilfeldigvis oppdaget han. Hun hylte og skrek, som hun selv sa kanskje litt overdrevent høyt, men for å få oppmerksomhet både fra de andre gjestene og fra de andre ansatte.

Lysten til å flytte inn I bungalovene forsvant raskt. Vi har allerede betalt depositum, men vi får finne en ordning på det. Siden dette er en backpacker plass spres en slik hendelse seg raskt. Resultatet er at også andre gjester sjekker ut, og folk som er på vei inn blir advart.

Dagen ble tilbragt på stranden, med bading, spising, leking, massage og soling de gangene sola tittet frem.

Middagen tok vi i byen, på vei til hotellet. Til middag ble det forrett, hovedrett og dessert:) frukt juice til de små og en flaske hvit vin til oss voksne. Ikke dårlig, mye god mat og drikke til under 200 NOK.

Avsluttet en vellykket dag med en tur på et mini tivoli. Gutta superfornøyde etter en lang dag med bading og lek i bølgene!

Vi fikk ordnet med depositumet slik at vi blir boende der vi bor. Vi tar heller gåturen på 10 min enn å bo på en usikker plass. Planen er også en dags utflykt om to dager, og da er avreise uansett fra der vi bor i dag.

Har i tillegg funnet ett sted med trådløst nett, som virker av og til. Så da oppdateres bloggen innemellom:)

-------------------------------
Sent from my BlackBerry® smartphone provided by Trigcom - www.trigcom.no

2 kommentarer:

  1. -Hva er det som skjer med Jan og massasje på stranden? Har det vært litt trøbbel m ryggen eller er det nå magen som er problemet? Etter massasje trikset ( Med Jan på ryggen til terapauten)Ser ut som dere har det kjekket! Gled dere til 11c og regn i Oslo! Vi ses snart!Ann-Christin

    SvarSlett
  2. Ikke noe problem med magen eller ryggen til Jan, bare en ufattelig dyktig terapeut. Betaler 25 kr for full kroppsmassage. Hvor han i tillegg knekker opp både her og der..

    Gleder oss ikke til 11grader, så har begynt å sende hjem litt varme allerede...dersom det er plass i bagasjen tar vi med litt sol også;)

    Sees om ikke lenge:)
    Klem

    SvarSlett