mandag 23. mai 2011

Visum søknaden levert

Etter ca 45 min i en taxi kom vi frem til den Burmesiske ambassaden i Bangkok. Vi hadde sjekket avstanden på forhånd og visste sånn ca pris. Første sjåfør skulle ha 300 baht, en latterlig høy pris. Nr to kjørte på takstameter og da er det helt greit. Alltid greit å sjekke og avtale FØR man setter seg inn.

Det var en halv time til visum kontoret åpnet, men det var allerede et tjuetalls personer i kø da vi kom frem.

Det ble en del frem og tilbake for å få alle skjema riktig og med kopi av pass++. Var det noe som manglet eller som var fylt ut feil var det bare å stille seg bakerst i køen igjen.

Det gikk fort noen timer, men visumsøknaden ble levert og vi kan hente visum etter kl 15 i morgen.

Vi begynner å bli lei Bangkok og har bestemte oss for å ta en buss til kystbyen Cha-am. Reisen tar ca 3 timer og er da en helt grei avstand i forhold til at én av oss må tilbake til ambassaden i morgen.

Fly reisen til Burma endret vi til onsdag, da vi skjønte at pass og visum ikke dukket opp. Nå ser det ut til at plan B går i boks:) vi ligger en liten uke bak skjema, men eneste vi har å forholde oss til er hjemreise datoen. Resten tar vi dag for dag.

Gutta er ikke helt vant til maten og de smakene som er her nede, men det kommer seg:) prøver så godt vi kan å unngå sterk krydret mat, men til og med mild kan bli i sterkeste laget for de små. Etterhvert som vi kan drikke melk og spise yoghurt hjelper det veldig ifht kryddersmaken.

Legger ved et lite øyeblikksbilde fra bussen vi sitter i nå... Og vi har ikke badet... Det er bare godt og varmt her:)
Sent from my BlackBerry® wireless device

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar