tirsdag 24. mai 2011

Ventedag på stranda

Mens Jan tok bussen tilbake til Bangkok og den Burmesiske ambassaden for å hente visum, tok jeg og gutta turen til stranda.

Siden Cha-Am er utflukt stedet for innbyggerne i Bangkok er det forholdsvis få folk her i ukedagene. (hvis ikke er det vi som er helt utenfor sessong) På strendene er det i hvertfall god plass.

Selgere dukker allikevel opp, men heller ikke de er plagsomt mange. De som selger frukt til gi bort pris er spesielt populære blandt gutta. Så annanas, mango, melon, rambutan og babybabaner gikk ned på høykant.

Til lunsj fant vi til og med en norsk restaurant drevet av en hyggelig normann. Da ble det pølse og pomfritter på den ene og pannekaker på oss andre.

Det er ikke bare bare å være alene med tre små når den ene må på do mens de to andre vil bade, eller mens vi skal sitte å vente på mat etc. Barn og venting er en dårlig kombinasjon så da gjelder det å ha noen små leker på lur.

Etter lunsj var det like greit å komme seg tilbake til stranda og få badet litt. Gutta tiltrekker seg raskt oppmerksomhet og venner er det ikke noe problemer å få.

Uværet kommer raskt her nede, så i øsene pøsende regn la vi på sprang hjem:)
Sent from my BlackBerry® wireless device

1 kommentar:

  1. Beate S. Larsen24. mai 2011 kl. 19:03

    Hei Camilla og resten av gjengen!
    Så utrolig gøy å følge med dere her! Nå når jeg endelig har funnet linken til bloggen deres, så da skal jeg følge dere på tur.

    PS! Spis litt sticky rice og pannekaker med banan for meg (bare ikke samtidig)

    PPS! Vi hadde visst sykkelstativ selv...burde kanskje spurt han som har orden på sånt i heimen før jeg ringte dere i Thailand!

    Kos dere masse!
    Klem fra Beate og Sverre. PK hilser sikkert også, han er bare ikke hjemme akkurat nå:-)

    SvarSlett