lørdag 21. mai 2011

Ankommet Bangkok

Flyturen ned gikk bra. Fikk barna til å legge seg i 17 tiden slik at jobben med å snu døgnet allerede var i gang. De våknet til et par ganger, men sov stort sett frem til det var to timer igjen av reisen. Vi voksne fikk desto mindre søvn.

Vi landet i Bangkok 06:30 lokal tid, 01:30 norsk tid. Og satte kursen inn til sentrum for å sjekke inn på New Merry Guesthouse. Vi hadde ikke reservert på forhånd, og var forberedt på å ikke få rom før etter 12. Men det var ledige rom og muligheter til å få av litt tøy siden temperatuern allerede var oppe i 24 grader. Prisen for et trippelrom ble 60 kr pr døgn, så gjenstår det å se om det holder for oss 5.

Bangkok.jpg

Klokken hadde allerede passert 8 før vi fikk byttet om, spist litt frukt etc. Ingen vits i å legge seg ned for å sove selv om det fristet veldig. Det var bare å komme seg rundt og få sjekket visum mulighetene til Burma. Vi fant som ventet raskt ut at den Burmesiske ambassaden ikke er åpen før på mandagen. Så da er det bare å replanlegge starten av turen litt.

Vi oppdaget ved vårt første måltid at barna lett falt i søvn dersom man måtte vente på ett eller annet...Dagens reisemål ble derfor badeland hvor gutta kunne kose seg og leke i stede for å kjede seg å sovne.

Det ble en rimelig tøff dag for både store og små ifht de gangene vi MÅTTE vente, eller skulle transporteres fra A til B. Men kom oss greit gjennom dagen og gutta ble lagt litt før vanlig tid og sov kl 19:00. Vi satser derfor på at den verste jobben med å snu døgnet er unnagjort:)

IMG00010-20110521-1526.jpg

Klokken nærmer seg 21:30 og søvnen er nå etterlengtet!

God natt!
Sent from my BlackBerry® wireless device

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar